Voorgerechten

Tonijn Tataki
met zoetzure komkommer, crème van wasabi en soja marshmallow
12.50
Steak tartaar
met gefrituurde kwartel ei, radijs, vadouvan mayonaise en brioche
11.00
Lam
gemarineerd in yoghurt, couscous salade, mint en doperwten
11.00
Salade van Opperdoes aardappel
Alkmaarse forel en bouillon van gerookte knolselderij
10.75
Land & Zuur
Allemaal structuren van groenten van het land
10.50

Hoofdgerechten

Rib-eye van de Egg
Gebarbecued prei crème, gepofte ui, gebakken paddenstoelen, gouden aardappeltjes en jus van salie
24.75
Eendenborst
bospeentjes, abrikozen, creme van zoete aardappel en jus van zoete aardappel
20.50
Vis van de afslag
meiraapjes, crème van bosui, koolrabi, konfijtte aardappel en saus van groente thee
Dagprijs
Vis van de afslag
sushi rijst, gebrande paksoi, Japanse radijs, Japanse aubergine en kokos saus
Dagprijs
Tartellete van wortel
met structuren van groene groenten en wortel
17.50
Share-dinners:

900gr +- Côte de Boueff
met verse friet, seizoen groenten en jus de veau (alleen per twee personen te bestellen)

37.50 p.p.

Desserts

Chocolade en Yoghurt
Gianduja chocolade, hazelnoot, mousse van yoghurt en frisse yoghurt ijs
7.50
Schaakspel van fruit
Een eetbaar spel van verschillende soorten zomerfruit
7.50
Nederlandse Kaasplank van Bourgondisch Lifestyle
Kazen van onze specialist! Allemaal van Nederlandse bodem
12.50